Showtraining

Corona!

Lessen zijn opgeschort tot ten minste 8 juni 2020De lessen gaan door op donderdag avond om 19u. Je kan via het contact formulier inschrijven of je laat Annemie of Inga iets weten. Aangezien we met kleine groepjes werken is het wel nodig om in te schrijven, is de eerste groep vol komt er een tweede om 20u.Kostenplaatje voor al onze (toekomstige) groepslessen is 50€ voor een 10 beurtenkaart. Kom je maar 1 keer dan kost die enkele les 6€.

Let wel op! de les zal niet elke donderdag kunnen doorgaan omwille van wisselende uren op onze hoofd job… We geven tijdig door wanneer de les niet kan door gaan.

Wat kan je verwachten van onze lessen?Kort gezegd: We leren de hond mooi staan en we zoeken naar het juiste tempo om zijn gangwerk mooi tot uiting te laten komen. Als het dat maar was… Er komt natuurlijk veel meer bij kijken. We werken ook aan socialisatie, op zo’n hondenshow ben je nooit alleen.Volgens ons is het heel belangrijk dat de hond het leuk vind om in die ring te staan. Als hij het niet leuk vind laat hij vast z’n staart hangen of houd hij zijn kop niet omhoog. Dat lijkt banaal maar daardoor veranderd het beeld dat je krijgt van zo’n hond. Voor de showtraining mag je de hond een sliplijntje aandoen, MAAR net zoals in al onze andere lessen dient die lijn enkel om je hond bij je te houden en niet om aan te rukken.